Hvordan får jeg adgang til Version2.dk som abonnent?

Sådan får du som abonnent adgang til Version2.dk
Som en del af dit abonnement hos Ingeniøren har du adgang til Version2.dk. Vores side ved ikke på forhånd, at du er abonnent. Derfor skal du hjælpe siden lidt på vej.

Sådan gør du

Har du allerede en bruger på ing.dk, med adgang til PLUS-artikler, skal du blot logge ind med samme bruger på Version2.dk og du vil nu have adgang.
Har du ikke oprettet en bruger skal du gøre følgende:
  1. Gå til Version2.dk, og før musen over Konto øverst i højre hjørne
  2. Vælg Opret konto i menuen som kommer frem (se billede herunder)

3. Du møder nu login siden. Her skal du udfylde formularen med den ønskede mail og adgangskode, acceptere brugerbetingelserne ved at sætte kryds i boksen og derefter trykke på Fortsæt (se billede herunder).

4. En ny formular kommer frem her skal du udfylde navn og efternavn, og trykke på Opret konto (se billede herunder).

5. Du vil nu blive ført til Version2.dk her vil der være en banner i toppen af siden der fortæller dig, at du endnu ikke har bekræftet din e-mail (se billede herunder).

6. Du vil modtage en mail fra os, hvor du bedes bekræfte din konto. Dette gøres ved at klikke på bekræft konto-knappen i mailen, også logge ind.

Når du har oprettet din bruger på Version2.dk. Så kontakt support@ing.dk så sætter vi en forbindelse op mellem dit abonnement og din bruger.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvis du er abonnent og ikke kan få ovenstående til at virke

så kontakt os enten på support@ing.dk eller ved at oprette en sag her.  For at vi kan løse problemet hurtigst muligt, er det en stor hjælp for os, hvis du beskriver fejlen som du modtager - enten med dine egne ord eller ved at inkludere et skærmbillede af fejlen.