Hvordan får jeg som IDA medlem adgang til at læse PLUS og E-avisen på Ing.dk ?

Hvordan får jeg som IDA medlem adgang til at læse PLUS og E-avisen på Ing.dk ?

Som en del af dit IDA medlemskab har du adgang til at læse Ingeniørens E-avis samt PLUS artikler

1. Oversigt over PLUS artikler: https://ing.dk/plus
  2. Ingeniørens e-avis: https://ing.dk/avis

Kom hurtigt i gang - aktivér din IDA-adgang her

Når din IDA-adgang er aktiveret kommer du til din ING/Profil - din personlige side for Ingeniørens medier. Herfra har du adgang til vores digitale univers.

Sådan logger du ind fra ing.dk

Ing.dk ved ikke på forhånd at du er IDA medlem, hvorfor du skal hjælpe hjemmesiden lidt på vej.

1. Gå til ing.dk, og før musen over "Konto" øverst i højre hjørne
  2. Vælg "Log ind" i menuen som kommer frem

3. Du møder nu en side hvor du kan logge ind. Her skal du trykke på "Mit IDA"

4. Du føres nu over til IDA's login side. Her skal du indtaste dit IDA-login og trykke på "log ind"-knappen.

5. Når du er logget ind, føres du tilbage til ing.dk, og dit navn skulle nu gerne stå i øverste højre hjørne (hvor der stod konto tidligere). Dette er altid en god indikator på at du er logget ind

6. Når du er logget ind, kan du læse alle artikler (uden at møde betalingsmur), samt e-avisen.

7. Du finder E-avisen ved at trykke på Avis i hovedmenuen. Herefter kommer du ind på en side med alle Ingeniørens aviser. Den nyeste vil altid være den, som bliver vist på siden.

Hvis du er IDA medlem og ikke kan få ovenstående til at virke

så kontakt os enten på support@ing.dk eller ved at oprette en sag her.  For at vi kan løse problemet hurtigst muligt, er det en stor hjælp for os, hvis du beskriver fejlen som du modtager - enten med dine egne ord eller ved at inkludere et skærmbillede af fejlen.