Hvordan skifter jeg min adgangskode til min bruger på ing.dk?

Hvordan skifter jeg min adgangskode til min bruger på ing.dk?

Sådan gør du

1. Gå til ing.dk, og før musen over "Konto" øverst i højre hjørne
  2. Vælg "Log ind" i menuen som kommer frem

3. Du møder nu en side hvor du kan logge ind. Her skal du trykke på "Glemt adgangskode"

4. En ny formular kommer frem, her skal du nu udfylde din mail som er tilknyttet din bruger i feltet og klikke på "send reset link"

5. Du vil nu modtage en mail fra os, med et reset link, som du skal følge. Det giver dig mulighed for at skifte adgangskode.

Du er altid velkommen til at kontakte os på support@ing.dk, hvis du har brug for hjælp.